Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Met naar verwachting steeds hogere energiekosten zijn veel mensen op zoek naar duurzame alternatieven. Het plaatsen van zonnepanelen is dan een goede eerste stap om te verduurzamen en natuurlijk te besparen op de energiekosten. 

Ik-klus-zelf zonnepanelen pakket
Voor de handige mensen onder ons bieden wij het ik-klus-zelf zonnepanelen pakket aan: een pakket met daarin kwalitatief zeer goede panelen, een omvormer, kabels én al het bij behorende bevestiginsmateriaal om te installeren. Een compleet pakket met uitgebreide handleidingen voor een goede prijs. Als extra service bieden wij aan om de aansluitingen gratis aan te sluiten en te keuren: want veiligheid staat wel voorop. Vraag er naar in de winkel. 

Laten plaatsen
Is zelf plaatsen van zonnepanelen een dak te ver? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar om ze voor u te leggen. Met onze jarenlange ervaring kunt u er van uitgaan dat wij dit vakkundig, snel en efficiënt doen. Wij komen altijd eerst bij u thuis om de situatie en uw wensen te inventariseren en brengen vervolgens een offerte uit. Zo bent u verzekerd van een toekomstbestendige installatie. Ook kunnen wij complete indak zonnepanelen (GSE systeem) leveren en plaatsen: zeker bij nieuwbouw een slimme investering, want u hebt geen dakpannen meer nodig!

In onze installatievakwinkel in Overloon hebben we een demo opstelling geplaatst. Hier kunt u de twee kleuren panelen van dichtbij bekijken en de bevestiging zien. 

Kom naar onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie! 
 
ZonnepanelenZonnepanelenZonnepanelenZonnepanelenZonnepanelenZonnepanelen