Ik klus zelf

Ik klus zelf

Zelf (ver) bouwen?

Niet iedereen geeft het bouwen of verbouwen volledig uit handen. Maar ook als je (bijna) alles zelf kunt, heb je materiaal en gereedschap nodig. En is het fijn dat je dan kunt terugvallen op de kennis van een specialist. Daarom hebben wij het ik-klus-zelf-pakket bedacht. Ga je bouwen of verbouwen? En wil je gebruik maken van (een van de) mogelijkheden uit het pakket? Neem contact met ons op!  

Het ik-klus-zelf pakket bestaat uit: 

1. Exclusieve ik-klus-zelf korting
Je begint aan een groot project en dat kost geld. Een flinke korting op de installatiematerialen is dan mooi meegenomen! En niet zomaar materiaal, echt kwalitatief goed materiaal. Daarnaast kunnen onze winkelmedewerkers je ook adviseren wat je precies nodig hebt als je daarover twijfelt. 

2. Ontwerp van de installatie
Met alles is het zo: een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt natuurlijk ook voor (ver)bouwen. Misschien heb je al in je hoofd hoe het moet worden gemaakt of vind je het wel prettig als er een professional meedenkt over het ontwerp van de installatie? Ook voor het ontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres. En als je alle installatiematerialen bij ons besteld, is het tekenwerk gratis!

3. Gratis installatiegereedschap lenen
Wanneer je zelf gaat bouwen of verbouwen, heb je vast de beschikking over een goed gevulde gereedschapskist. Maar soms heb je maar heel even een bepaald type gereedschap nodig. Wij beschikken over diverse handgereedschappen die we uitlenen. Natuurlijk specifiek gericht op installeren. 

4. Last minute klaar zetten van materialen
Je materialen raken op en je hebt geen tijd om door een winkel heen te lopen om alles bij elkaar te zoeken? Via telefoon of email kun je je bestelling doorgeven en wij zorgen dat het klaar staat. Zeker standaard installatiemateriaal hebben we altijd voldoende op voorraad. Ophalen en je kunt weer verder!

5. Bezorging van materialen 
Het is ook mogelijk dat materialen op de bouwlocatie worden afgeleverd. Bestellingen worden snel verwerkt en indien mogelijk de volgende werkdag direct bezorgd. Bezorging rechtstreeks van de groothandel op de bouwlocatie is gratis.

6. Materiaal over? Retourservice!
Je kan niet altijd precies inschatten hoeveel materiaal je nodig hebt. En uiteindelijk heb je liever iets te veel dan te weinig... al het materiaal wat onbeschadigd is, kan weer retour worden gebracht. Uiteraard krijg je ook het geld terug of corrigeren we dit op de factuur. 

7. Vakman staat paraat 
Het grootste gedeelte van de klus gaat je goed af. Maar zo nu en dan een vakman die met je meekijkt bij bijvoorbeeld het maken van een begin of het daadwerkelijk aansluiten van de installatie is een prettig gevoel. Je kunt nu eenmaal niet alles weten van het prachtige installatievak! Deze ondersteuning is niet gratis. 

8. Keuren van zelf-aangelegde installaties
Het keuren van een zelfgebouwde installatie door een vakman is een vereiste, aangezien veiligheid de hoogste prioriteit moet hebben. Indien je uiteindelijk alle materialen door ons laat leveren, bieden wij een gratis eindkeuring met opleveringsrapporten voor de water-, gas- verwarming-, ventilatie- en elektra-installaties aan. Wij raden sterk aan om niet alleen een eindkeuring uit te voeren, maar ook een tussentijdse keuring(en). Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat het tussentijds laten keuren van een zelfgebouwde installatie zorgt voor een probleemloze eindkeuring. En dat bespaart veel tijd én geld!  


Zelf (ver) bouwen? Met de materialen en kennis van Van Gemert slaagt elke klus!    
Zelf (ver) bouwen?Zelf (ver) bouwen?Zelf (ver) bouwen?Zelf (ver) bouwen?