Nieuws

Nieuws

De week van… Court

Dinsdag 12 juli 2016
Update 2020: inmiddels is Court vol enthousiasme magazijnmedewerker!

Court uit Overloon is van huis uit elektricien, maar inmiddels een echte allrounder installatietechniek geworden. Als winkelmedewerker in de installatievakwinkel aan de Oploseweg in Overloon zorgt hij dat klanten met de juiste materialen de deur uit gaan.      


De week van… Court
Na diverse functies binnen Van Gemert Installatiegroep werkt Court nu als medewerker in de installatievakwinkel in Overloon en dit bevalt hem uitstekend. “Afgelopen week hebben we weer veel klanten geholpen om een oplossing te zoeken voor hun technische problemen in en rondom huis en bedrijf. Tegenwoordig nemen ze vaak een foto mee van de installatie waardoor het inschatten van de situatie een stuk gemakkelijker is.”

Service
Naast het helpen van klanten in de winkel is ook één van de taken van Court om materialen op verzoek klaar te zetten. Een klant belt of stuurt een mail met lijst van materialen en vervolgens wordt dit klaargezet om opgehaald te worden. Op bestelling kan er ook op een andere locatie bezorgd worden. “Tegenwoordig kun je ook op internet installatiematerialen kopen. Echter is de bijgeleverde service vaak minimaal. Als fysieke winkel gevestigd in Overloon en Mill leveren wij standaard wel echte service. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om op rekening te kopen, om niet-gebruikte materialen retour te geven of om gratis specialistisch handgereedschap te lenen. Wij doen niet moeilijk, bij ons kun je nog echt terecht.” 

Interactie             
“Ik had nooit gedacht dat ik winkelmedewerker zou worden, maar de interactie met klanten vind ik echt geweldig. Dat vind ik het allerleukste aan mijn werk. Het geeft mij bijvoorbeeld zoveel energie als ik een klant materiaal adviseer en ik hoor later dat daarmee het probleem is opgelost.” zegt Court met een big smile. “Ook het samenwerken met collega’s is heel prettig: ondanks dat veel collega’s op locatie werken, ervaar ik wel een echt teamgevoel.” 

Lees meer: Medewerkers in beeld.