Kinderdagverblijf De Kei

Kinderdagverblijf De Kei

Kinderdagverblijf De Kei: “Je moet er gewoon een goed gevoel bij hebben.”

In 2005 begon Anita van Gemert met het gastouderbureau ROOS in Mill. Tien jaar later opent ze, samen met dochter Rowan, Kinderdagverblijf De Kei gevestigd in een verbouwde loods bij hun woning in Mill. Hoewel ze ook Van Gemert heten, zijn ze geen familie van ons installatiebedrijf!  

Anita heeft samen met dochter Rowan de dagelijkse leiding, waarbij Rowan ook op vaste momenten van de week begeleidster is van een groep kinderen. “Dat alle technische installaties in ons gebouw in orde zijn, vinden wij een standaard eis. Maar daarbij willen wij ook heel graag een ‘groen’ kinderdagverblijf zijn. Daarom hebben wij onlangs maar liefst 98 zonnepanelen laten plaatsen op ons dak door Van Gemert Installatiegroep.” vertelt Anita. “Met de komst van de panelen zijn wij nu zelfs CO2 neutraal. In de toekomst zouden we nog graag een kas willen plaatsen om zelf groente te verbouwen. Dit is super leerzaam voor alle kinderen!”

Een installateur kiezen
Er ging wel een lange oriëntatie aan vooraf voordat Anita en haar man Martien een installatiebedrijf hadden gekozen om de zonnepanelen te leggen. “Wij gaan niet over één nacht ijs” vertelt Martien. “Wij hebben ook via internet offertes aangevraagd. Er kwamen hier echt van die verkopers met veel geklets en erger nog: met weinig technische kennis. Dan val je al snel af bij ons. Vervolgens zijn we dieper gaan inzoomen op de offertes. Het is namelijk met zonnepanelen zo dat je verder moet kijken dan de prijs per paneel. Een duurder paneel kan meer opbrengen waardoor je er uiteindelijk minder nodig hebt.” Uiteindelijk zijn er 98 zonnepanelen op het dak van de De Kei geplaatst door Van Gemert Installatiegroep. “Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het advies wat we hebben gekregen, de gebruikte materialen en het afgeleverde werk. De prijs moet ook goed zijn natuurlijk, maar bovenal moet je gewoon een goed gevoel hebben bij de installateur van je keuze!”

Klik hier voor meer info over zonnepanelen.