Globemilk

Globemilk

Globemilk: "Ik wil het liefst zaken doen met mensen die onze kernwaarden delen."

Op het Boxmeerse industrieterrein Saxe Gotha is sinds 2008 het familiebedrijf Globemilk gevestigd. Het bedrijf verwerkt rauwe melk tot houdbare melk en roomproducten. Eigenaar René van der Vleuten vertelt over zijn ervaringen met Van Gemert Installatiegroep.

Vanaf de oprichting is voormalig elektrabedrijf Berkvens de huisinstallateur van Globemilk. In 2014 nam Van Gemert Installatiegroep het elektrabedrijf over en ging de samenwerking verder als vanouds. “Monteur Tom komt hier al jaren en nu nog steeds. Het is fijn om dezelfde gezichten te blijven zien.” vertelt René. “Naast de werkzaamheden aan de elektra, verzorgen ze nu ook het bouwkundige aspect van het gebouw zoals de verwarming, ventilatie, koeling en sanitair.

LED
De meest recente opdracht was het verbeteren van de verlichting in het gebouw. “Bij wijze van proef werden er enkele TL buizen vervangen voor LED verlichting. Nou, het verschil bleek enorm! Eén medewerker kon zelfs zien dat de verlichting niet meer knipperde. Inmiddels hebben we alle ruimtes voorzien van LED verlichting.” aldus René. “Wanneer een simpele aanpassing duurzamer is én het comfort van de medewerkers verhoogd, dan is dat een logische investering voor ons.”

Kernwaarden
Heel helder zijn de verwachtingen van zakenpartners: “Ik wil het liefst zaken doen met mensen die onze kernwaarden delen. Dat zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit.” Volgens René zijn deze waarden óók bij de huisinstallateur belangrijk. “Met Van Gemert kun je eerlijk zaken doen en ze zijn er als je ze nodig hebt. Er komen vakkundige monteurs en de samenwerking met onze eigen medewerkers gaat goed. Of het nu gaat om een verplichte keuring, nieuwe verlichting of het inrichten van een presentatieruimte: ik krijg altijd professioneel advies.  Echt een bedrijf dat met je meedenkt”.