Woning Cuijk

Woning Cuijk

Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”

Marie-José van den Tillaart is interieur vormgever en eigenaar van het bedrijf Vierentwintig. Haar projecten variëren van het stylen van kantoorruimtes tot restaurants, maar ook particulieren behoren tot haar doelgroep. In Cuijk staat een woning waar ze bijna klaar is, waar Van Gemert Installatiegroep de elektro installatie heeft aangelegd. 

Vijf jaar lang heeft ze gewerkt aan de woning in Cuijk en het einde van dit grote project is in zicht. Interieurvormgever Marie-José is super trots.  “Ik heb een gevoel van triomf. Met elkaar hebben we dit project tot een goed einde gebracht.” glimlacht ze. “Dit huis is zeer uniek voor mij, in alle facetten. Vanaf het begin heb ik mee kunnen denken in de voorbereidingen en alles wat visueel zichtbaar is, heb ik kunnen vormgeven. Van stopcontactlijstje tot gordijn, over alles is nagedacht.”

“Soms vond ik het lastig. Ik denk alle mensen die aan dit project hebben meegewerkt hebben dat wel een keer gehad.  Er hebben veel partijen samengewerkt aan dit project. Wat ik echt bijzonder vind, is dat de opdrachtgever iedereen alle vrijheid heeft gegeven om hun werk perfect uit te voeren. Dat kost tijd en vooral vertrouwen. Het is echt een groeiproces geweest, maar wel één met een sprookjesachtig einde!”  

Via de aannemer is Van Gemert ingevlogen als installateur van alle elektrotechniek. Er zijn in totaal vier meterkasten in de woning geïnstalleerd, bij elkaar wel 40 groepen. Alle lampen en televisies en stopcontacten zijn met uiterste zorg geplaatst. Daarnaast is er veel ‘domotica’ te vinden in de woning. Een ander woord voor domotica is huisautomatisering. Zo kan de verlichting  via een paneel, tablet of telefoon met één druk op de knop worden aangestuurd.

Marie-José vertelt: “De medewerkers dachten heel proactief met ons mee tijdens het project. Ze hadden al snel gezien dat wij voor perfectie gingen en door te luisteren zijn onze wensen omgezet naar de juiste technische oplossingen. De T-shirts van Van Gemert zijn meloengeel, maar zouden eigenlijk van goud moeten zijn!”
Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”Marie-José: "Een huis kan iedereen bouwen, een warm thuis maken is een kunst.”