Korting op zink materiaal

Korting op zink materiaal

Korting op al het zink materiaal!

Voor de klusser bieden wij in de maanden oktober en november maar liefst 20% korting op al het zink materiaal. Denk hierbij aan zinken dakgoten, regenpijpen, regentonvulautomaat/klep of een bladvanger/overstort. Ook korting op maatwerk! 

Waarom zink? 
In vergelijking met pvc zorgt zink voor een mooie, kwalitatief hoogwaardige afwerking van uw woning. Mooi meegenomen is dat zink ook nog eens veel duurzamer is dan pvc. Dit komt omdat zink ruim 75 jaar mee gaat en na gebruik wordt 95% gerecycled. Door de lange levensduur en hoge recycling heeft zink een uitstekend mileuprofiel. Een mooie én duurzame keuze!

Maatwerk
Onze leverancier Zinkunie maakt ook zinkwerk op maat en u installeert het zelf. U dient hiervoor maten aan te leveren. Maatwerk zink kan niet retour gebracht worden in de winkel. In het onderstaande document vindt u de aanleverspecificaties.

Prijswijzigingen
Door de wisselende prijzen van zink geven wij alleen een kostenindicatie in de winkel af. De prijs op de dag van productie is leidend. Die prijs kan hoger, maar ook lager zijn dan de kostenindicatie die wij hebben afgegeven.