Sanitair

Sanitair

Voor het uitzoeken van een complete badkamer hebben wij goede afspraken met de allergrootste showrooms in de omgeving. Deze showrooms moderniseren regelmatig en daarmee bent u dus altijd zeker dat u uit de nieuwste en mooiste materialen kiest. In onze installatievakwinkels in Overloon en Mill bieden wij voornamelijk keuken- en badkranen, douchedeuren en sanitaire accessoires aan. 

Uiteraard zorgen wij voor de installatie van het sanitair en indien gewenst kunnen ook alle overige bouwkundige werkzaamheden aan ons worden toevertrouwd. Denk hierbij aan het vernieuwen van het badkamerplafond, tegels plaatsen en stucadoren. Een compleet nieuwe badkamer geregeld door één partij: wel zo gemakkelijk toch!     

Wanneer u van plan bent om uw badkamer te renoveren, kunt u contact met ons opnemen. U bepaalt dan of wij eerst een offerte uitbrengen met de geschatte kosten van het sanitair of dat u eerst het sanitair uitkiest en wij vervolgens deze kosten meenemen in onze offerte. 

Is snelheid erg belangrijk? Wij bieden twee supersnelle opties aan:

Begin mei dit jaar (2017) zijn jullie begonnen met de renovatie van onze badkamer in samenwerking met tegelzettersbedrijf Rongen v.o.f. te Venray. Jullie zijn begonnen met het demonteren van wastafel, radiator, toilet en bad. Ook hebben jullie leidingen verlegd (water en electra) zoals wij dat graag hadden. Alles wat jullie betreft was mogelijk.
Na dat het tegelwerk gedaan was zijn jullie begonnen met het instaleren van inloopdouche, toilet, radiator, wasbakcombinatie en accessoires.
Het instaleren van het bovengenoemde werd gedaan door een medewerker van jullie, genaamd Peter. Wat een man. Alles geinstalleerd met veel zorg en verstand van zaken. Een man die niet klakkeloos alles maar installeerde zoals wij het wilde hebben. Hij gaf advies: wil jullie het werkelijk zo of is het niet beter of mooier als we het op deze manier zouden doen. Dikke vette complimenten wat dit betreft voor Peter.
Onze complimenten gaan ook naar jullie als Installatiebureau. Jullie stonden altijd voor ons klaar als wij vragen hadden, niets was jullie te veel. Indien mensen ons zouden vragen: wij willen onze W.C. of badkamer renoveren, weten jullie een goed Installatiebureau? Dan zal ons antwoord zijn: Van Gemert installatiegroep b.v. in Overloon.
Door en Frans, Venray

Bekijk een aantal referenties op gebied van Sanitair