Verwarming

Verwarming

Er zijn diverse manieren om een bedrijfspand of woning te verwarmen. Voor een aangename warmte en hoog comfortgevoel is het belangrijk dat de verwarming wordt afgestemd op de functie van een ruimte. Ook de juiste mogelijkheden voor het regelen van de temperatuur is daarbij essentieel. Tevens kijken we daarbij ook naar uw toekomstplannen, zodat de investering ook in de toekomst passend blijft. Uiteraard wordt ook de energierekening betrokken in ons advies. Veelal levert een kleine investering een grote reductie van het energieverbruik op. En dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Advies op maat
Er zijn diverse manieren om ruimtes te verwarmen. Van HR ketel tot warmtepomp en van luchtverwarmer tot stralingspanelen. De diverse verwarmingsbronnen verschillen in rendement en hebben daarnaast ieder hun eigen voor- en nadelen.

Elk bedrijf of huishouden heeft een specifiek verwarmingsplan nodig om tot het gewenste resultaat te komen: een woon- of werkomgeving met veel comfort met lage, of zelfs geen, energiekosten. Wij adviseren u graag.

Klik hier voor de Elga actie!

Bekijk een aantal referenties op gebied van Verwarming