Particulieren

Particulieren

Particulieren

Van warmtepomp tot stopcontact: wij installeren het. 

Lees enkele ervaringen van onze particuliere klanten: 

"Bedankt voor de goede zorgen en service tot zover! De verbouwing is verder uitgelopen dan gepland, maar daar ga ik straks uiteindelijk wel het plezier in ervaren. Ben ontzettend tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van Werner en Bas tot zover! Echte vakmannen, zeer prettig in omgang en denken absoluut met me mee om een goed eindresultaat te krijgen." 
Erik Verrijdt

"Graag willen we onze waardering uitspreken voor het aanbrengen van het gehele cv-leidingwerk in ons huis. Medewerker Enrico voor het snelle schakelen bij het maken van een offerte. Medewerker Patrick voor het goede plan: de expert had geen enkele opmerking. En medewerkers Werner, Stijn, Tijn en Teun voor de mooie uitvoering. Speciale dank voor Werner met zijn rustige uitstraling, zo van: hou je maar aan mij vast dan komt het wel goed. We zagen er verschrikkelijk tegen op. We wisten dat het geen sinecure zou worden, maar Werner heeft ons er doorheen gesleept. Nogmaals hartelijk dank."
Albert en Carla v.d. Oetelaar, Leunen

“Vandaag heeft de schilder de laatste oneffenheden in het toilet weggewerkt. Het resultaat mag er wezen. Wij zijn nu dik tevreden met het resultaat van de toiletrenovatie. Bedankt voor uw inzet en die van uw medewerkers/onderaannemers.”
Particulier, Cuijk

"De renovatie van ons toilet is perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij zijn ook zeer tevreden over Sander. Een vriendelijke en zeer nauwkeurige monteur. Hij werkte zeer nauwkeurig en zeer netjes. Ook zijn wij tevreden over de samenwerking, complimenten voor Noud. Graag komen wij terug voor een volgende klus!"
Frans en Door, Venray

"Het klikte vanaf het begin goed met de medewerkers en voordat je de monteurs iets gevraagd had, was het al geregeld. De monteurs dachten goed mee met de bouw en het waren ook altijd dezelfde personen: een groot pluspunt."  Lees verder. 
Familie van der Pol, Gemert

“Koen heeft bij mij de CV ketel vervangen. Mijn complimenten voor Koen. Fijne vent, en goed werk geleverd!”
Particulier, Venray

"De medewerkers van Van Gemert hadden al snel gezien dat wij voor perfectie gingen en door goed  te luisteren zijn onze wensen omgezet naar de juiste technische oplossingen. De T-shirts van Van Gemert zijn meloengeel, maar zouden eigenlijk van goud moeten zijn!”
Lees verder.
Marie-José van den Tillaart, interieur vormgever woning, Cuijk

"Van Gemert verzorgt het onderhoud aan onze cv ketel en beveiligingsinstallatie. Elk jaar worden we keurig gebeld om een afspraak te maken. De monteur is altijd op tijd en het onderhoud wordt netjes uitgevoerd. Wij zijn klant bij Van Gemert, omdat we betrouwbare en flexibele service ontzettend belangrijk vinden. En dat is wat je krijgt. Of het nu gaat om een verbouwing, onderhoud, storing of een simpel lampje wat we in de winkel kopen."
Familie van Veghel, Overloon 

Begin mei dit jaar (2017) zijn jullie begonnen met de renovatie van onze badkamer in samenwerking met tegelzettersbedrijf Rongen v.o.f. te Venray. Jullie zijn begonnen met het demonteren van wastafel, radiator, toilet en bad. Ook hebben jullie leidingen verlegd (water en electra) zoals wij dat graag hadden. Alles wat jullie betreft was mogelijk.
Na dat het tegelwerk gedaan was zijn jullie begonnen met het instaleren van inloopdouche, toilet, radiator, wasbakcombinatie en accessoires.
Het instaleren van het bovengenoemde werd gedaan door een medewerker van jullie, genaamd Peter. Wat een man. Alles geinstalleerd met veel zorg en verstand van zaken. Een man die niet klakkeloos alles maar installeerde zoals wij het wilde hebben. Hij gaf advies: wil jullie het werkelijk zo of is het niet beter of mooier als we het op deze manier zouden doen. Dikke vette complimenten wat dit betreft voor Peter.
Onze complimenten gaan ook naar jullie als Installatiebureau. Jullie stonden altijd voor ons klaar als wij vragen hadden, niets was jullie te veel. Indien mensen ons zouden vragen: wij willen onze W.C. of badkamer renoveren, weten jullie een goed Installatiebureau? Dan zal ons antwoord zijn: Van Gemert installatiegroep b.v. in Overloon.

Door en Frans, Venray

ParticulierenParticulierenParticulieren