Bedrijven

Bedrijven

Bedrijven

Van luchtverwarming tot LED verlichting, van zonnepanelen tot warmtepomp: wij installeren het. 
Lees enkele ervaringen van zakelijke klanten:

“Als je een installateur zoekt die van aanpakken weet, flexibel is en met je meedenkt tijdens de bouw, dan raad ik Van Gemert Installatiegroep zeker aan. En het is ook nog eens gemakkelijk dat je dan korte lijntjes hebt op elektra én werktuigbouwkundig gebied.” Lees  verder. 
Jeroen Steringa, DSU in Uden

Van Gemert heeft voor ons een praktijkruimte en de meterkast gerenoveerd, zowel elektra als loodgieterswerk. We betalen relatief iets meer vanwege de reistijd van de monteurs, maar we zijn er zeker van dat we nu beter af zijn: we hebben namelijk niet eerder meegemaakt dat een bedrijf zo compleet is. Het vakmanschap van monteurs Jeroen en Bernie is geweldig, want ze kijken vooruit, denken met je mee, zijn flexibel en houden rekening met het feit dat wij nog gewoon aan het werk waren in de praktijk. Ze planden hun werkzaamheden zo dat wij er zo min mogelijk overlast van hadden. Een heel goed inlevingsvermogen en wij zijn dan ook super tevreden!
Tiny Bongers, Tandartspraktijk Bongers BV in Weert

“De meest lawaaiige werkzaamheden werden uitgevoerd wanneer er geen patiënten aanwezig waren of tijdens onze pauzes. De monteurs hielden rekening met de privacy van patiënten en ruimden alles netjes op.”  Lees verder.
Nancy Jacobs, Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen

"Voor mij als klant is het van groot belang dat ik kan bouwen en vertrouwen op het advies dat ik krijg. Bij Van Gemert Installatiegroep heb ik geen enkele twijfel. We werken al heel wat jaar samen, maar zo’n grote renovatie is natuurlijk wat anders dan alleen onderhoud en kleine klussen uitvoeren. Maar ook hierin hebben ze zich een volwaardige partner getoond." Lees verder. 
Erik Burgman, Lantech in Malden

"Wat ons echt verrast heeft, is dat ze niet alleen meedachten in hun eigen straatje, maar we kregen ook goede tips die helemaal niets met hun vakgebied te maken had. Het contact was zo gemoedelijk dat we zelfs af en toe hebben zitten geinen. En als je ze nodig had, dan was een appje eigenlijk al voldoende.” Lees verder. 
Chantal en Geert Versteegen, Gasterij Bergerbaan in Sevenum

“Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van het advies wat we hebben gekregen, de gebruikte materialen en het afgeleverde werk. De prijs moet ook goed zijn natuurlijk, maar bovenal moet je gewoon een goed gevoel hebben bij de installateur van je keuze!” Lees verder.
Anita en Martien van Gemert, Kinderdagverblijf De Kei in Mill

"Bij de uitbreiding van ons kantoor hebben wij de inzet van Van Gemert Installatiegroep positief ervaren. Qua planning is alles prima ingepast en onze soms wat wisselende wensen tijdens de uitvoering werden soepel opgepakt en meegenomen. Het feit dat zowel de E- als de W- installaties door Van Gemert gecombineerd uitgevoerd zijn hebben wij als bijzonder prettig ervaren omdat alle installaties hierdoor probleemloos op elkaar afgestemd zijn en prima functioneren."
Ton Lamers, eigenaar van Lamers & Visser Bouwmanagement en bouwtechnieken

"Als het hartje zomer is en een koelinstallatie valt uit, dan moet er snel gereageerd worden. Dit gaat gewoon goed bij Van Gemert. Ze zijn altijd bereikbaar, deskundig en denken goed met mij mee. Ze begrijpen mijn wensen en zijn heel pragmatisch ingesteld."  
Lees verder.
Robert Martens, Plantmanager bij Interchemie

"Van Gemert Installatiegroep heeft onlangs de oude TL-verlichting in onze werkplaats vervangen voor LED-verlichting. Naast dat het veel fijner werkt voor onze medewerkers, is ook de veiligheid een stuk verbeterd. In de spuiterij hadden we speciale kappen om de TL verlichting heen vanwege explosiegevaar. Dat is nu niet meer nodig en ook het onderhoud is gemakkelijker: we hoeven niet meer de trap op om de TL-buis te vervangen. Bijkomend voordeel is dat LED duurzamer is dan TL verlichting. Ik ben wel benieuwd of ik de vervanging ook op de energierekening ga terug zien."
Silfran Peeters, Eigenaar van Arts Keukens in Rijkevoort

"Met Van Gemert kun je eerlijk zaken doen en ze zijn er als je ze nodig hebt. Er komen vakkundige monteurs en de samenwerking met onze eigen medewerkers gaat goed. Of het nu gaat om een verplichte keuring, nieuwe verlichting of het inrichten van een presentatieruimte: ik krijg altijd professioneel advies.  Echt een bedrijf dat met je meedenkt." Lees verder. 
René van der Vleuten, eigenaar van Globemilk 

"Om te laten zien dat duurzaam ondernemen ons menens is, hebben we een compleet nieuw, massief-passief kantoor laten bouwen. Daarnaast is het bestaande gebouw gerenoveerd. Van Gemert Installatiegroep verzorgde voor ons de E- en W-installaties. De afstemming was uitstekend en ik moet het team van Van Gemert een compliment maken: wat afgesproken is, werd exact zo uitgevoerd."
Lees verder. 
Gerry Wientjens, eigenaar van Wientjens 'The Dutch Water Company'