DSU Uden

DSU Uden

Jeroen Steringa van DSU: "Als je een installateur zoekt die van aanpakken weet, flexibel is en met je meedenkt tijdens de bouw, dan raad ik Van Gemert Installatiegroep zeker aan."

Sinds maart is DSU, een bedrijf gespecialiseerd in afdichtingen voor professionele koelkasten en vriezers, verhuisd naar een nieuw pand op bedrijventerrein Loopkant-Liessent in Uden. DSU-directeur Jeroen Steringa: “We waren volledig uit ons jasje gegroeid. Op vijf verschillende locaties je voorraad hebben liggen, is totaal niet efficiënt”. Hoe anders is de situatie nu: het voormalige PostNL gebouw heeft een metamorfose ondergaan en ligt er nu keurig bij. Jeroen: ”Ik was al in een vergevorderd stadium voor de renovatie van de ventilatie- en verwarmingssystemen en zocht nog een elektricien voor het plaatsen van zonnepanelen. Ik kreeg een tip om contact op te nemen met Van Gemert Installatiegroep uit Overloon. Algauw kwam ik erachter dat ze nog veel meer kunnen en hebben ze de gehele elektra installatie inclusief beveiliging verzorgd. Ik wist niet dat er ook installateurs waren die zowel elektra als werktuigbouwkundig kunnen installeren.” 

Waldi Weerepas – commercieel directeur Van Gemert Installatiegroep: “Wij zijn al ruim 50 jaar een totaalinstallateur en hebben veel ondernemers als klant. Naast renovatie van bedrijfspanden is nieuwbouw ons overigens ook toevertrouwd.” 

Jeroen: “Als je een installateur zoekt die van aanpakken weet, flexibel is en met je meedenkt tijdens de bouw, dan raad ik Van Gemert Installatiegroep zeker aan. En het is ook nog eens gemakkelijk dat je dan korte lijntjes hebt op elektra én werktuigbouwkundig gebied.”