Interchemie BV

Interchemie BV

Interchemie: "Wij hoeven niks van goud te hebben. Het moet gewoon functioneel, goed en veilig zijn: daar gaat het om!"

Interchemie werken 'De Adelaar' B.V. werd op 19 januari 1979 opgericht in Castenray. Hoewel klein begonnen, is Interchemie nu een wereldwijde leverancier van veterinaire producten, zoals diergeneesmiddelen, toevoegingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen.

“We leveren op dit moment aan 102 landen over de hele wereld èn zijn nog altijd een echt familiebedrijf!” Aan het woord is Robert Martens, plantmanager bij Interchemie. Hij is verantwoordelijk voor onder meer het beheer van de productiefabrieken in Venray en Castenray.

Direct een klik
In 2007 heeft Interchemie een bestaand pand in Venray op industrieterrein Smakterheide aangekocht en geschikt laten maken voor de productie van niet- steriele producten. Robert: “Door omstandigheden moest ik ineens op zoek naar een ander installatiebedrijf. Een bekende raadde me aan om contact op te nemen met Van Gemert Installatiegroep uit Overloon. Waldi Weerepas, de commercieel directeur, kwam op bezoek en het klikte direct. Klaar!”

Service en onderhoud
Tot op de dag van vandaag worden alle installaties beheerd door Van Gemert Installatiegroep. Van de centrale verwarming tot inbraakbeveiliging, luchtbehandeling, ventilatie, koeling, verlichting en sanitair. En Interchemie blijft maar doorgroeien, want inmiddels is in Venray het pand van de buurman aangekocht om de productie verder te kunnen uitbreiden.

Snel en deskundig
“Voor ons is een snelle service van een installateur heel belangrijk. Wij hebben ruimtes die niet boven of onder een bepaalde temperatuur mogen komen.” zegt Robert. “Als het hartje zomer is en een koelinstallatie valt uit, dan moet er snel gereageerd worden. Dit gaat gewoon goed bij Van Gemert. Ze zijn altijd bereikbaar, deskundig en denken goed met mij mee. Ze begrijpen mijn wensen en zijn heel pragmatisch ingesteld. En wij hoeven niks van goud te hebben. Het moet gewoon functioneel, goed en veilig zijn: daar gaat het om!”

Interchemie: "Wij hoeven niks van goud te hebben. Het moet gewoon functioneel, goed en veilig zijn: daar gaat het om!"Interchemie: "Wij hoeven niks van goud te hebben. Het moet gewoon functioneel, goed en veilig zijn: daar gaat het om!"Interchemie: "Wij hoeven niks van goud te hebben. Het moet gewoon functioneel, goed en veilig zijn: daar gaat het om!"