Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud

Vervuiling zorgt vaak voor onveilige installaties die ook nog eens meer energie verbruiken dan nodig. Met een contract hoeft u niet meer te denken aan het regelen van het onderhoud van uw technische installaties. Samen met u bepalen we de frequentie van de controles en het onderhoud.

Zakelijk
Voor bedrijfspanden, fabrieken, overheidsgebouwen en clubhuizen werken wij met op maat gemaakte onderhoudscontracten. Eerst inventariseren we welke componenten aan de bestaande installatie onderhoud nodig hebben. Op basis van de voorschriften en onze ervaringen maken we een onderhoudsvoorstel. Ook beheer op afstand is mogelijk.

Particulier
Voor CV ketels werken wij met onderhoudscontracten van OGO Gasservice. Wij bellen u één keer per jaar om een afspraak te maken voor onderhoud of inspectie. U betaalt maandelijks een bedrag per toestel. Bij een onderhoudsbeurt of storing worden géén voorrijkosten, géén monteurskosten, enkel de gebruikte materialen worden in rekening gebracht. Klik hier voor de tarieven. 

Natuurlijk geldt ook voor andere technische installaties, zoals airco en ventilatiesystemen, dat onderhoud een belangrijke bijdrage levert aan de levensduur en het rendement van de installatie. Uiteraard kunt u ook zonder contract bij ons terecht voor onderhoud aan uw installatie. 
 
OnderhoudOnderhoudOnderhoud