Storing melden

Storing melden

Storing?

Voor storingen bij zakelijke klanten
Wanneer u een dringende storing heeft, kunt u bellen naar 0478-50 71 71. Wanneer u een niet-urgente storing heeft, is het ook mogelijk om een email te sturen. De mailbox wordt op werkdagen frequent uitgelezen. Klik hier om uw zakelijke niet-urgente storing door te geven

Voor storingen bij particulieren
Voeren wij periodiek onderhoud uit aan uw installatie? En heeft u een zeer dringende storing die direct verholpen dient te worden? Bel dan 0478 - 50 71 71. Wanneer wij geen periodiek onderhoud uitvoeren, kunt u geen gebruik maken van onze storingsdienst.

Als u een storing heeft buiten kantooruren
Op werkdagen tijdens kantooruren (8-17u) krijgt u een medewerker aan de lijn die u verder zal helpen. Belt u echter buiten de kantooruren dan hoort u een automatische telefoonbeantwoorder. U dient in het keuzemenu aan te geven om welke soort storing het gaat (verwarming, elektra, alarm). Na een keuzemenu wordt u rechtstreeks doorverbonden met de mobiele telefoon van de desbetreffende storingsmonteur. Is deze door omstandigheden niet in de gelegenheid om op te nemen, dan kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken. Onze monteur belt u dan zo spoedig mogelijk terug. Let op: buiten kantooruren kunnen wij een extra toeslag berekenen.
Storing?