Nieuws

Nieuws

‘Deze installateur weet van aanpakken’

Maandag 21 oktober 2019
Recent vertelde onze klant DSU uit Uden over de recente samenwerking in het zakelijke magazine Bedrijvig (regio Uden). Hieronder het interview met Jeroen Steringa en Waldi Weerepas. 

---

Van Gemert Installatiegroep is al meer dan 50 jaar een begrip in de omgeving van Overloon en Mill. Het bedrijf heeft relaties in de wijde regio. Een recent voorbeeld is de samenwerking met het Udense DSU.

DSU is gespecialiseerd in afdichtingen voor professionele koelkasten en vriezers. In maart verhuisde het bedrijf naar bedrijventerrein Loopkant-Liessent. “We waren volledig uit ons jasje gegroeid”, vertelt DSU-directeur Jeroen Steringa. “We hadden bijvoorbeeld onze voorraad verspreid over vijf verschillende locaties. Totaal niet efficiënt.”

Nieuwe uitdaging
In het pand aan de Neutronenlaan (waar voorheen PostNL zat) is dat ruimteprobleem verleden tijd. Wel stond Jeroen voor een nieuwe uitdaging: “Het werktuigbouwkundige deel had ik ondertussen al uitbesteed en ik zocht een elektricien voor het plaatsen van zonnepanelen. Via een tip kwam ik in contact met Van Gemert Installatiegroep. Uiteindelijk heeft Van Gemert de gehele elektra-installatie inclusief beveiliging verzorgd.” 

Flexibele aanpakkers
Waldi Weerepas (commercieel directeur Van Gemert Installatiegroep): “We zijn al ruim vijftig jaar totaalinstallateur. Naast renovatie van bedrijfspanden schakelen ondernemers ons ook vaak in voor nieuwbouwprojecten, waarbij we met name de elektra én het loodgieterswerk verzorgen.”
Jeroen: “Van Gemert weet van aanpakken, is flexibel en denkt mee. Het is een heel geruststellend idee dat we nu een permanente korte lijn hebben met deze specialist op elektro- en werktuigbouwkundig gebied. We kunnen vooruit!”