Nieuws

Nieuws

De week van... Kevin

Donderdag 27 juni 2024
De week van... Kevin

Kevin is in december 2021 begonnen als zaterdaghulp. Zijn vader Jurgen werkt bij Van Gemert Installatiegroep als verkoopmedewerker in de winkel, hierdoor is Kevin ook bij ons terecht gekomen.

Werken bij Van Gemert is voor hem lekker dichtbij huis. Inmiddels heeft hij zijn Havo-diploma op zak en is hij, naast de standaard zaterdagen en vakanties, nu veel aan het werk, voornamelijk in het magazijn.

Na de zomer zal Kevin gaan starten met de opleiding Mechatronica. Ook dan blijft Kevin op zaterdag en in de vakanties bij ons werken. De sfeer binnen Van Gemert bevalt hem heel goed en hij kan met iedereen goed overweg.

- Leukste om te doen: contact tussen de leveranciers, monteurs en werkvoorbereiding. Als er iets niet klopt, dan moet Kevin dit doorgeven aan werkvoorbereiding, leveranciers bellen en de monteurs op de hoogte houden.

- Wil nog graag leren: materiaalkennis verbreden, dit is ook meteen erg handig voor zijn opleiding Mechatronica.

- Aanrader om bij Van Gemert te komen werken: Ja! Vooral voor de jongeren, je krijgt veel materiaalkennis en het is leuk werk. Voor veel projecten mag Kevin voorbereiding doen waar veel collega’s profijt hebben van hebben.

- Hobby’s van Kevin: zwemmen en duiken waarbij hij met perslucht de onderwaterwereld van verschillende meren en wateren in de buurt ontdekt. 

- Leukste feestje/activiteit bij Van Gemert: met stip op nummer, karten! Kevin wilde dit al langer een keer doen, maar had het nog nooit gedaan. Hij vond dit erg leuk om met collega’s samen te doen.

Kevin zijn opgebouwde materiaalkennis komt extra goed van pas nu er bij hem thuis verbouwd wordt. Hij helpt hierbij veel mee, bijvoorbeeld met de elektra en de waterleidingen. 

Hierdoor krijgt hij ook meteen mee waar de materialen uit onze winkels in de praktijk voor gebruikt worden en dat vindt hij mooi om te zien.