Nieuws

Nieuws

De week van... Hedy

Maandag 11 mei 2020
Een reeks verhalen over onze medewerkers is niet compleet zonder een verhaal over de langstzittende medewerker bij Van Gemert Installatiegroep: Hedy. Bijna 33 jaar is zij een onmisbare vaste waarde in het administratieteam. 
 
De week van… Hedy
Het zijn momenteel rare weken voor alle mensen in Nederland en daarbuiten. Hedy: “Mijn werk kan ik vanuit huis doen. Ik ben, net als altijd, voornamelijk bezig met mijn grootste taak: de facturering van projecten en grotere klussen. Het is niet zo dat ik alle facturen verstuur, want ook andere collega’s werken aan de facturering. De facturen die ik verstuur, zijn vaak in overleg met de projectleiders gemaakt. Na een seintje ga ik aan de slag op basis van hun input. Dat haal ik grotendeels uit ons administratiesysteem. Soms doe ik nog wat navraag bij collega’s: ik vind het erg leuk om zo samen te werken met anderen én toch zelfstandig aan de slag te zijn.”
 
Menselijk en meedenkend
“Naast de facturering ben ik ook verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. Dat is heel simpel gezegd: zorgen dat iedereen de openstaande factuur ook betaalt. Soms is dat een probleem. Dan zoek ik contact en blijkt dat er bijvoorbeeld nog vragen zijn of er kan simpelweg niet betaald worden. In dat laatste geval probeer ik eruit te komen met de klant, ik streef er naar om dat in goed overleg te doen, op een menselijke en meedenkende manier.”
 
Van hulpje naar zelfstandig werken
In september is Hedy 33 jaar in dienst bij Van Gemert Installatiegroep. “Ik ben aangenomen door Nelly, de vrouw van oprichter Jo van Gemert. Toen ik begon was er één computer en daar werkten Nelly en ik om beurten op. Dat kun je je nu niet meer voorstellen. Ik ben van hulpje naar een zelfstandige administrateur gegroeid. Ik weet wat er van me verwacht wordt, stel zelf mijn prioriteiten en plan dit in. Daarbij moet ik veelvuldig samenwerken en omdat ik zoveel plezierige collega’s heb, maakt dat het werk extra leuk.”

Lees meer: Medewerkers in beeld.