Nieuws

Nieuws

De week van... Math

Woensdag 28 juni 2017
Math uit Ledeacker is winkelmedewerker in de installatievakwinkel in zowel Overloon als Mill. Na een korte break is hij sinds dit jaar weer aan de slag bij Van Gemert Installatiegroep.  

De week van Math

Math Bus is terug van weggeweest. Voor veel vaste klanten was het een leuke verrassing om weer geholpen te worden door hem. “Ik heb veel positieve en enthousiaste reacties van klanten gehad en dat had ik niet verwacht.” zegt Math bescheiden. “Ik merk dat ik er nu weer helemaal in zit en heel erg fanatiek ben. Ik voel de gedrevenheid om elke klant naar volle tevredenheid te helpen. Ik ben zelf ook blij om terug te zijn!” lacht hij.  

Begin van de werkdag
“Het maakt in de praktijk niet altijd uit wie van ons team vragen van klanten beantwoordt en daarom begin ik sinds kort elke werkdag met het verwerken van mails uit de algemene mailbox van de winkel. Ook check ik de bestellingen die binnen zijn gekomen en informeer ik de klant daarover. En uiteraard help ik mensen in de winkel!” Onlangs is er een demo zonnepanelen opstelling in de showroom in Overloon toegevoegd. Volgens Math weet iedereen wel dat wij zonnepanelen installeren. “Sinds kort verkopen we in de winkel een ik-klus-zelf zonnepanelenpakket waarmee de handige mensen onder ons zelf panelen kunnen leggen. Ik heb afgelopen week  uitleg gehad over dit pakket en ben heel enthousiast over het zelf installeren in combinatie met onze ondersteuning.”  

Gevoel van trots
Math voelde zich snel weer thuis bij Van Gemert. “Van projectleiders tot monteurs tot aan de administratie: aan de balie zie je echt elke collega en de onderlinge sfeer is erg prettig. Het mooie aan het baliewerk is dat je met iedereen samenwerkt. Ik zie dat we technisch aan alle kanten een hoog niveau afleveren. Daar kunnen we als Van Gemert trots op zijn.”  

Wil je mailen naar Math of een andere winkelmedewerker? 
Mail dan naar winkeloverloon@vangemertbv.nl of  winkelmill@vangemertbv.nl.  

Voor meer informatie over het zonnepanelen pakket: www.vangemertbv.nl/ikkluszelf/zonnepanelen/

Lees meer: Medewerkers in beeld.