Nieuws

Nieuws

Jubileumactie!

Dinsdag 03 januari 2017
Op 7 januari bestaat Van Gemert Installatiegroep maar liefst vijftig jaar. Het jubileum wordt later dit jaar gevierd met alle personeelsleden en hun gezinnen. Daarnaast is er gedurende het jubileumjaar een speciale actie. 

Jubileumactie
Elke dag is Van Gemert Installatiegroep bezig met het leveren van een bijdrage aan de samenleving en een beter milieu. Martijn: “Door inventieve oplossingen van onze medewerkers weten we bedrijven en woningen te verduurzamen en te zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving om in te wonen, werken, recreëren en leven. Maar onze bijdrage aan de samenleving en milieu gaat nog verder. Zo sponsoren we lokale verenigingen, kopen waar mogelijk lokaal in en wekken onze eigen energie op door de zonnepanelen op ons pand in Overloon. Ter gelegenheid van ons 50-jarige bestaan willen we toch nog graag iets extra’s doen. Daarom zal in 2017 per verkocht zonnepaneel een bedrag worden gedoneerd aan een lokaal goed doel.” 
Welk maatschappelijk goed doel uit de regio steun gaat ontvangen, is nog niet bekend: de maanden januari en februari staan in het teken van deze zoektocht. Heeft u een goed idee? Laat het ons weten!

Aanvulling 1 maart: HET IS NIET MEER MOGELIJK OM EEN GOED DOEL IN TE ZENDEN.