Nieuws

Nieuws

Samenwerking met een gouden randje

Maandag 09 december 2019
Recent vertelde onze klant Chiropractie Fysiotherapie uit Nijmegen over de recente samenwerking in het zakelijke magazine Inzaken Land van Cuijk& Noord Limburg. Hieronder het artikel met Nancy Jacobs en Waldi Weerepas. 

---

Bij Chiropractie Fysiotherapie Nijmegen, aan de Hatertseweg in Nijmegen was het verouderde  aircosysteem dringend aan vervanging toe. Door een modern VRF-systeem te installeren werd de wens om gasloos te verwarmen ook meteen ingewilligd. Voor praktijkmanager Nancy Jacobs bracht een vijf weken durende verbouwing wel zorgen met zich mee. “Ik was bang voor overlast tijdens de behandelingen, maar de praktijk bleef zonder problemen gewoon open.”

Volgens Nancy Jacobs hebben de monteurs van Van Gemert Installatiegroep hun werkzaamheden buitengewoon professioneel aangepakt. “De meest lawaaiige werkzaamheden werden uitgevoerd wanneer er geen patiënten aanwezig waren of tijdens onze pauzes. De monteurs hielden rekening met de privacy van patiënten en ruimden alles netjes op.” Waldi Weerepas, commercieel directeur bij de totaalinstallateur uit Overloon: “Uiteindelijk maken onze monteurs het verschil en daar ben ik erg trots op!” 
Wat Nancy Jacobs ook is bijgebleven is dat ze zich echt gesteund voelde tijdens het voortraject. “Op een bewonersavond van het flatgebouw achter de praktijk heb ik uitleg gegeven over een buitenunit die vlakbij de woningen geplaatst ging worden. Zonder te vragen bood Waldi meteen aan om mij daarbij te ondersteunen. Samen hebben we de bewoners ingelicht en dat noem ik nou een top samenwerking.”