Filmpje: Uitreiking duofiets in Overloon

Nieuws

Nieuws

Grote verrassing voor ouderen en mindervaliden in Overloon

Vrijdag 14 juli 2017
Het begon met een inzending van Wilma Jacobs en Hetty Cornelissen. En donderdag 13 juli was het zover: Overloon en omgeving is een duofiets rijker! Namens Van Gemert Installatiegroep verraste Martijn van Gemert alle deelnemers aan de jaarlijkse rolstoel-3daagse in Overloon.

Van Gemert Installatiegroep bestaat 50 jaar en viert deze mijlpaal met een speciale jubileumactie. Van elk  verkocht zonnepaneel wordt een bedrag gedoneerd aan een maatschappelijk goed doel uit de regio. Uit alle inzendingen werd in maart de inzending van Wilma en Hetty gekozen. Bedoeling was om aan het eind van 2017 te gaan kijken of de duofiets kon worden aangeschaft. “De actie is zo’n succes dat we de duofiets al hebben kunnen schaffen.” vertelt Martijn trots. “Ik heb al heel veel positieve  reacties gehad en ik hoop dan ook dat er veel mensen gebruik gaan maken van deze mooie fiets!”

Wilma en Hetty zijn inmiddels vrijwilliger bij stichting De Zonnegroet. Deze stichting regelt de verhuur van de fiets, het onderhoud en de stalling. Wilma: “Vanaf vandaag kan men de duofiets huren om samen met familie, vrienden, kennissen of vrijwilligers van de stichting te fietsen door onze prachtige omgeving.” Alle informatie staat op de website van de stichting: http://zonnegroet-ohs.nl/duofiets/

Bron foto's: De Zonnegroet. Meer foto's