Nieuws

Nieuws

Goed doel jubileumactie bekend

Woensdag 08 maart 2017
Wij bestaan 50 jaar en vieren deze mijlpaal met een speciale jubileumactie. In 2017 zullen we per verkocht zonnepaneel een bedrag doneren aan een maatschappelijk goed doel uit de regio. De maanden januari en februari stonden in het teken van de zoektocht naar een goed doel.

Uit maar liefst 42 unieke inzendingen is inmiddels één doel gekozen. Dit is de inzending van Wilma Jacobs en Hetty Cornelissen geworden. Vanwege hun werk komen zij vaak in contact met oudere en mindervalide mensen. “Wij denken dat een DUOFIETS een mooie aanwinst zou zijn voor de oudere en/of mindervalide inwoners van Overloon en omgeving. Wij merken dat veel mensen graag naar buiten gaan en in een andere omgeving willen zijn, maar voor zichzelf een duo fiets aanschaffen is veelal te kostbaar”.

Een duofiets is een fiets met elektrische ondersteuning waar je met twee personen naast elkaar kunt zitten. Eén persoon stuurt en beide kunnen trappen. Samen met Stichting De Zonnegroet willen Wilma en Hetty de fiets gaan verhuren (tegen een kleine vergoeding) en onderhouden.

Aan het eind van 2017 zal duidelijk worden hoeveel zonnepanelen er verkocht zijn en dus welk totaalbedrag beschikbaar is voor de aanschaf van de duofiets.