Nieuws

Nieuws

De week van... Noud

Zondag 01 september 2019
Update 2022: inmiddels is Noud Teamleider van het woningbouwteam en lid van het managementteam!

Begonnen als stagiair in de winkel in Mill en nu projectleider en adviseur in het woningbouw team. Noud werkt inmiddels al 17 jaar bij Van Gemert Installatiegroep en voelt zich er helemaal thuis.


De week van… Noud
De week van Noud begint vroeg, heel erg vroeg. Want sinds een tijd woont hij namelijk niet meer in Mill, maar in een stad in het midden van het land. Om de files te mijden, arriveert hij om half 7 in de ochtend in Overloon. Noud: “Eerst ga ik mijn mail lezen om te kijken of er spoedgevallen zijn. Dat kan ik vaak oplossen door materiaal klaar te leggen voor de monteur en/of de planning aan te passen. Het is dan best handig dat ik net wat eerder op kantoor ben. Zodra de monteurs aan de slag zijn, houd ik mij bezig met het uitwerken van offerteaanvragen of de administratie. In de middag ga ik vaak op pad. Dan ga ik naar mensen thuis die een offerte voor installatiewerk willen, bezoek ik een project waar monteurs bezig zijn of begeleid ik de oplevering van een grote klus.” 

Ketensamenwerking
Binnen het woningbouwteam werkt men voor twee verschillende soorten opdrachtgevers. Aan de ene kant in opdracht van huiseigenaren die (een deel van) hun woning willen verbouwen. En aan de andere kant voor woningstichtingen met ketenpartners. Noud: “In deze ketensamenwerking renoveren we volgens een onderling afgestemde planning huurwoningen waarbij wij al het installatiewerk verzorgen, zoals nieuw sanitair. Ik houd mij vooral bezig met de huurwoningen en het renoveren van badkamers van particulieren. Mijn collega Patrick richt zich bijvoorbeeld op het verduurzamen van particuliere woningen.” Momenteel plant Noud, samen met werkvoorbereider Nick, zo’n tien monteurs in. “Het enige wat ik een minder leuke taak vind, is het administratief klaar zetten van de facturen. Ik denk ook wel dat klanten zouden willen dat de factuur achterwege blijft.” zegt hij met een grote grijns.

Mooie ervaring
Op de vraag waar hij zijn voldoening uit haalt is Noud heel duidelijk. “Ik vind het motiverend als een klant weer terugkomt bij mij of als er nieuwe klanten bij mij komen en aangeven dat ze via via gehoord hebben van ons goede werk. Iemand heeft dan enthousiast over ons gepraat en dat is natuurlijk top om te horen. Ik merk vooral dat mensen het waarderen dat wij meedenken in het hele bouwproces. Installatietechniek zit overal in en tussen, dus ik vind het standaard om verder te denken dan ons eigen vakgebied. De meeste mensen verbouwen maar een enkele keer in hun leven en dat moet een mooie ervaring zijn wat mij betreft!”

Lees meer: Medewerkers in beeld