Nieuws

Nieuws

De week van... Sjef

Vrijdag 26 februari 2016
Sjef is 27 jaar en werkt bij Van Gemert Installatiegroep als winkelmedewerker in Mill.

De week van … Sjef.
In zijn begindagen in het bedrijf studeerde Sjef detailhandel, naast het werken in de installatievakwinkel in Overloon. Dat hij destijds nog niet alles wist van het assortiment was soms wel lastig. “Ik weet nu na zeven jaar nog steeds niet alles, dat kan gewoonweg ook niet. Maar als team weten we ontzettend veel. Iedereen heeft wel een eigen specialisatie zoals verwarmingsmaterialen of elektra.“

Van keukenkraan tot wandcontactdoos
Afgelopen week heeft hij de winkel in Mill geleid, zoals hij tegenwoordig elke week doet. Daarnaast beheert hij de inkoop van materialen voor de winkels. Werkelijk alles op installatiegebied kun je in de winkel in Overloon of Mill kopen: van keukenkraan tot wandcontactdoos. Volgens Sjef biedt ‘Van Gemert’ de beste materialen voor de beste prijs. “Kwaliteit installeren betaalt zich dubbel en dwars terug is mijn ervaring.”

Leuke klanten
Sjef runt de winkel in Mill en zijn specialiteit is het verkopen van sanitair. “Je kan veel vertellen over bijvoorbeeld een bad, toilet of kraan want er zijn heel veel opties en het heeft ook grotendeels met smaak te maken. Dat is bij een simpele pvc-buis niet het geval.” Veel klanten noemen Sjef gewoon bij zijn voornaam en deze gemoedelijke en gezellige sfeer bevalt hem heel goed. Omdat hij veel in de winkel in Mill is, ziet hij zijn collega’s niet vaak. “Maar ik heb altijd leuke klanten in de winkel!”

Lees meer: Medewerkers in beeld.