Nieuws

Nieuws

Viering jubileum en pensionering

Maandag 12 september 2022
Op vrijdag 9 september zijn drie medewerkers van Van Gemert Installatiegroep in het zonnetje gezet.

In maart was Frank Abels, eveneens uit Overloon, 12,5 jaar in dienst. Frank is begonnen als leerling-monteur en inmiddels is hij een zeer bekwame elektro monteur met een specialisatie in ICT- en beveiligingstechniek. Na het afronden van zijn opleiding is hij in dienst gekomen en nu is alweer zijn 12,5 jarig jubileum gevierd!

Toen was het de beurt aan Henk Maas uit Oploo. In november is het 12,5 jaar geleden dat hij in dienst is gekomen. Henk voert onderhoud uit aan installaties bij zowel particulieren als bedrijven en is een gedreven monteur die zijn hand niet omdraait voor ingewikkelde storingen aan met name verwarmingsinstallaties. Vooral berekeningen maken en installaties inregelen, vindt hij echt heel leuk om te doen.

Vervolgens werd Jan Lamers uit Beugen in het zonnetje gezet. Hij heeft bijna 33 jaar gewerkt als elektromonteur. Begonnen in de stallenbouw en later naar bedrijfspanden zoals scholen, bedrijfshallen en kantoorpanden. Na al deze jaren van trouwe dienst, geniet hij sinds afgelopen juni van zijn welverdiende pensioen. De kennis, ervaring en inzet van Jan gaat gemist worden!

Wij wensen Jan en zijn gezin een heel fijn pensioen toe en feliciteren Frank en Henk met hun jubileum!