Partner van

Partner van

Partner van

Techniek Nederland
De werkgeversorganisatie voor de installatiebranche is Techniek Nederland. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland bent u verzekerd van deskundig advies. Installateurs die zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan. 
 
Instalcenter
Onze twee installatievakwinkels zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband van Instalcenter
 
Maasvallei Wonen
Dit is hét portaal voor bouw, verbouw en wonen in de regio Land van Cuijk. Op deze website vinden consumenten hun weg naar de verschillende bouw en bouw gerelateerde bedrijven in de regio. Daarnaast organiseert deze club één keer in de twee jaar de Maasvallei Wonen Beurs.

Thuiscomfort
Steeds meer mensen willen comfortabel, veilig en energiebewust wonen. Nu en in de toekomst. Thuiscomfort informeert en inspireert u over de mogelijkheden. Met concrete oplossingen en het laatste nieuws over duurzaam, slim of langer zelfstandig wonen. Thuiscomfort is een initiatief van groothandel Technische Unie. 
 
Ontzorgexpert
Wij mogen ons ontzorgexpert noemen. Onze medewerkers hebben een uitgebreide cursus en training gevolgd om duidelijk te krijgen welke comfortwensen 55-plussers hebben in het dagelijks leven. Wij matchen hun wensen met de technische mogelijkheden. Ontzorgexperts is een initiatief van Abel&Co, een samenwerkingsverband van ruim 240 installatiebedrijven in Nederland.

Opleidingen en leerbedrijf
We zijn aangesloten bij opleidingsbedrijf InstallatieWerk Zuid-Oost (IWZO) en werken voortdurend met stagiaires en leerlingen die we het werk in de praktijk laten ervaren. Het merendeel van de stagiaires en leerlingen komt later bij ons in dienst. Een ander initiatief waar wij ook aan deelnemen is OntdekTECH. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf. 

Kennis maken met techniek 
Wij zijn aangesloten bij OnStage Land van Cuijk waar VMBO leerlingen zich kunnen orienteren op verschillende beroepen en zo ook in de installatietechniek. Tevens zijn we 'vriend van' Technopromo. Een lokaal initiatief waar basisschoolleerlingen kennis kunnen maken met techniek door een eigen technieklokaal en tevens bezoekt elk jaar een groepje leerlingen ons bedrijf waar we ze alle facetten van installatietechniek laten zien.