Visie & missie

Visie & missie

Visie & missie

"Een visie zonder actie blijft een droom, met actie zonder visie blijf je in de waan van de dag. Een visie met een gedegen plan en uitvoering verandert de wereld."  Nelson Mandela Onze visie
Van Gemert Installatiegroep streeft naar een comfortabele en veilige leefomgeving voor mens en dier, waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Onze missie
Wij zijn een betrouwbare totaalinstallateur met hart voor de zaak. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij adviseren, realiseren en beheren installaties op het gebied van verwarming, klimaat, elektro en sanitair. Daarbij ontzorgen wij onze opdrachtgever volledig.
Als puur familiebedrijf leveren wij comfort en veiligheid aan o.a. (agrarische) ondernemers, woningcorporaties en particulieren, waarbij energie besparen onze topprioriteit heeft.
Wij zijn verbonden met de lokale gemeenschap door onze steun aan lokale verenigingen. Inkoop voor de bedrijfsvoering proberen we zoveel mogelijk binnen de eigen regio te houden.
En, last but not least, onze gedreven medewerkers! Zij zijn het geheim achter ons succes. Wij willen dat zij zich gewaardeerd voelen, zodat zij elke dag alles op alles zetten om een perfect resultaat af te leveren.

Visie & missie